Vrijblijvende prijsopgave      Gratis retourzending      1 jaar garantie op reparaties      2 jaar garantie op servicebeurt

4.6/5
The Watch Lab

Horlogemaker

The Watch Lab is het uurwerkherstellers atelier waar u op kunt vertrouwen

The Watch Lab onderscheidt zich door een hoge graad van service. Met een team van vakkundige en speciaal daarvoor opgeleide horlogemakers verzorgen wij met uiterste zorg uw horlogereparatie. Waar u eerst bijna verplicht was om uw horloge bij de juwelier in te leveren, omdat dit de enige mogelijkheid was, kunt u het nu gewoon vanaf de keukentafel regelen.

De horlogemakers hebben de vakschool allen met goed gevolg afgerond. Naast deze standaard opleiding hebben zij in het buitenland bij diverse merken, zoals Omega en Tag Heuer, hun kennis vergroot. Bij elkaar hebben onze 6 horlogemakers meer dan 100 jaar ervaring in het repareren en servicen van horloges.

De combinatie van hoogwaardige cursussen en vele jaren aan ervaring met allerlei merken, garandeert een hoog niveau van deskundigheid. In iedere stap van een reparatie speelt deze opleidingsachtergrond een belangrijke rol:

  • Als we een prijsopgave maken, kunnen we de staat van het horloge met honderden soortgelijke gevallen vergelijken.
  • We kunnen dan een relevante en kosteneffectieve oplossing aanbieden.
  • We melden de slijtage van onderdelen die sneller stuk gaan.
  • In de controle fase bekijken we alle details nog eens.
  • Valt het horloge tijdens controle uit, wordt het horloge opnieuw geopend en bekeken.

Om deze redenen biedt het team van The Watch Lab 1 jaar garantie op de reparatie en maar liefst 2 jaar garantie op de servicebeurt van een mechanisch uurwerk aan.

We zoeken nog een horlogemaker om ons team te versterken! Interesse? Bekijk onze horlogemaker vacature.

 

In verband met een bedrijfsuitje zijn we op vrijdag 31-5 vanaf 11.30 dicht.