Hoe werkt het?

Stap 1

Reparatie aanmelden

Meld uw horloge via onze website aan, ook als u het horloge langs komt brengen. Alle gegevens zijn dan bekend voor een snellere reparatie. Na het aanmelden ontvangt u een bevestiging e-mail met uw reparatienummer.

Klik hier om uw reparatie aan te melden.

Stap 2

Reparatie versturen

Nadat u het horloge heeft aangemeld voor reparatie, ontvangt u een reparatieformulier met een reparatienummer. Graag het reparatieformulier uitprinten en met het horloge meesturen. Heeft u geen printer ? Schrijf het reparatienummer in het leveradres:

The Watch Lab

Reparatienummer: 2200…
Pieter Lieftinckweg 11
1505 HX  Zaandam
Tel: 085 902 59 15
E-mail: info@thewatchlab.nl

Verpakking instructies

Zorg dat uw horloge goed verpakt is en voeg het reparatieformulier bij het horloge toe. U kunt ook het horloge langs brengen tijdens kantooruren (8.30 t/m 17.30, maandag t/m vrijdag). Klik hier voor onze contactgegevens. U draagt zelf zorg voor de verzendkosten en bent verantwoordelijk voor de verzending. Let op: schrijf zorgvuldig en zorg dat het adres duidelijk is weergegeven, zodat uw pakket niet zoek raakt. Zorg dat het horloge goed verpakt is, (geen enveloppe) en niet kan beschadigen tijdens het transport naar ons atelier. Gebruik hiervoor NIET de originele horloge box. Tijdens het reparatie proces worden deze in het reparatie atelier gescheiden en is er helaas de mogelijkheid dat deze zoek raakt. Wij kunnen deze dan niet vervangen. Stuur enkel de onderdelen mee welke nodig zijn voor de reparatie. (voorbeeld: extra schakels of dergelijke hebben we niet nodig als deze niet nodig zijn voor de reparatie). Stuur altijd een kopie van de aankoopbon of het garantiebewijs mee. U kunt een foto uploaden om het mankement aan het horloge te verduidelijken.

Stap 3

U ontvangt een prijsopgave

Zodra het horloge bij ons binnen is, krijgt u een bevestigingsmail. Wij gaan daarna direct aan de slag met het maken van een prijsopgave. U krijgt per e-mail een vrijblijvende prijsopgave. Indien we naar de prijs en beschikbaarheid van onderdelen moeten zoeken, kan het maken van een prijsopgave tot één week duren. U heeft dan de keuze om akkoord of niet akkoord te gaan, zie onderstaande stappen.

Stap 4

Akkoord prijsopgave

Indien u akkoord gaat met de prijsopgave, dan kunt u betalen via iDeal op de website. Als uw reparatie klaar is, dan ontvangt u de update ook per e-mail. Het gerepareerde horloge wordt naar u verzonden via PostNL met een Track & Trace nummer om eenvoudig je pakketje te volgen. U kunt het horloge ook ophalen, zie adres.

Garantie reparaties
– 1 jaar garantie op de reparatie
– 2 jaar garantie op een servicebeurt

Niet akkoord prijsopgave

Indien u niet akkoord gaat met de prijsopgave, hebt u 2 keuzes:

  1. Het horloge wordt ongerepareerd en kosteloos geretourneerd of u komt het ophalen.
  2. U doet afstand van het horloge. Het horloge blijft bij The Watch Lab en wordt gebruikt voor onderdelen.

Reparatie onder garantie

Als uw reparatie onder garantie valt, is het repareren en retourneren van uw horloge gratis voor u.

© TheWatchLab.nl | Online realisatie door Cees & Co